درآمد دلاری از سایت های خارجی

درآمد دلاری از سایت های خارجی + 7 تا از بهترین وبسایت ها

در عصر دیجیتال کسب درآمد آنلاین و دلاری بسیار ساده تر از قبل است ، فکر کنید در قرن 19 زندگی میکردید ، برای کسب درآمد یا باید وارد دربار و کاخ میشدید یا یک تاجر قهار بودید که بسیار سفر میکرد و خرید و فروشهای عالی رو به ثبت می رسوند ، اما حالا در قرن 21 بهترین ویژگی آن اینترنت است و شما در ایران می توانید از این 7 وبسایت کسب درآمد دلاری داشته باشید ، باکس اینکام رو دنبال کنید تا به شما بیشتر بگویم.

Upwork : بهشت فریلنسرها

آپورک یک پلتفرم بسیار جذاب فریلنسری هست که متخصصان و ماهران در هر زمینه ای مثل ( طراحی لوگو ، طراحی سایت ، متخصص بیمه ، نویسنده و …) اجازه می دهد کسب درآمد دلاری داشته باشد. Upwork مجموعه ای بسیار وسیعی از مشاغل را پیشنهاد می دهد ، در این سایت دو گروه از مردم وجود دارند .

گروه اول : فریلنسرها  : این گروه در زمینه ای مهارت دارند و در ازای انجام دادن کار مبلغی را دریافت میکنند

گروه دوم : مشتریان : کسانی که پروژه هایی دارند و به دنبال فریلنسرها برای انجام این پروژه میگردند.

برای مثال ممکن است شما متخصص این باشید که یک پیج اینستاگرام را بالا ببرید و مبلغ آن را ماهیانه 100 دلار تعیین میکنید ، روزانه یک نفر از شما درخواست این کار را میکنند و از این طریق میتونید کسب درآمد دلاری داشته باشید، یعنی شما در ماه 30 مشتری دارید و 3000 دلار درآمد.

فریلنسر

2. Google AdSense : بهشت مدیران سایت

گوگل ادسنس پلتفرمی است که اگر شما دارای یک سایت باشید میتونید از آن کسب درآمد دلاری کنید ، این نوع کسب درآمد از تبلیغات است ، شما اگر یک سایت پر مخاطب دارید میتونید با نشان دادن تبلیغات به آنها کسب درآمد کنید ، این روش نسبتا آسان تر است زیرا شما چیزی رو به فروش نمی رسانید و خدمات خاص وقت بری ارائه نمی دهید ، فقط با ساخت محتوا و چالش های اصلی یک سایت درطرف هستید

در دوره درآمد دلاری از تبلیغات گوگل ادسنس شما به طور کامل صفر تا صد ماهانه 3000 دلار درآمد از این روش را میبیند.

گوگل ادسنس

3. Etsy : تبدیل سرگرمی به سود مالی

اتسی یک بازار آنلاینه که مثل سایت دیوار مردم میتوانند در آن وسایل دست دوم یا میتوانند آثار هنری خودشان در آنجا به فروش برسانند ، اگر در ایران هستید و میخواهید از اتسی کسب درآمد کنید برای شما یک راهکار دارم زیرا فروش لوازم فیزیکی در اتسی نیاز به ارسال آنها به خارج از کشور دارد و شما باید سرمایه زیادی داشته باشید !

اما راهکار چیست ؟  شما اگر یک طراح آنلاین باشید و به گرافیک وب مسلط باشید میتوانید تصاویر زیادی بسازید که آن را در سایت اتسی به فروش برسانید ، یکی از این ایده ها میتواند فروش پلنر ها یا همان تقویم خودمان باشد ، شما حتی میتوانید با یک شرکت قرارداد بنویسید و پلنرهای آنها را برایشان طراحی کنید و بابت هر طراحی 300 تا 400 دلار دریافت کنید.

درآمد دلاری از اتسی

4. YouTube: ساخت محتوای ویدیویی و ایجاد درآمد

شما با یک کانال یوتیوب میتوانید کسب درآمد دلاری داشته باشید ، یوتیوب نیز زیرمجموعه گوگل ادسنس هست ، اما با این فرق که در گوگل ادسنس شما باید محتوای متنی بسازید تا کسب درآمد کنید اما در یوتیوب نیاز به ساخت محتوایی ویدیویی هست ، برای رسیدن به این درآمد شما باید 1000 سابسکرایبر داشته باشید و 4000 ساعت از ویدیوهای شما تماشا شده باشد ، همچنین نباید ویدیویی بسازید که قوانین یوتیوب را نقض کند

درآمد از یوتیوب

5. Telegram : تلگرام مرجع فروش همه چی

شما با داشتن یک کانال تلگرام میتوانید از بینهایت محصول و خدمات کسب درآمد کنید ، به عنوان مثال

  1. شما میتوانید Username های  جذاب بسازید و آنها را به فروش برسانید مثلا فکر کنید یوزرنیم شرکت Nike رو میتونستید بردارید ، این یوزرنیم رو میتونستید به همین شرکت به قیمت 2000 دلار به فروش برسانید ، یا  مثلا یوزرنیم Trade رو برداشته بودید و کلی کانال مخصوص ترید آن را از شما خریداری میکردند
  2. شما میتوانید خدمات فریلنسینگ را در تلگرام پیاده سازی کنید و کاربران را به سمت خرید خدمات خود بکشانید
  3. شما میتوانید یک کانال طنز بسازید که به سرعت بالا میاید و میتوانید وقتی که تعداد ممبرهایش به 1000 نفر یا بیشتر رسید آن را به فروش برسانید

6. Spotify : تبدیل صدا به درآمد

این پلتفرم مخصوص خوانندگان و تنظیم کنندگان هست ( حتی ریمیکس کنندگان ) ، خوانندگان بسیار زیادی هستند که آهنگهای خود را در پلتفرم اسپاتیفای قرار می دهند و مخاطبان آن را گوش می دهند و به ازای هر هزار شنیدن مبلغی درآمد کسب میکنند. در این پلتفرم شما حتی میتوانید با ریمیکس کردن آهنگها به این درآمد برسید.

7. Swagbucks : کسب درآمد از دیدن تبلیغات

در مدل های قبلی مثل گوگل ادسنس یا یوتیوب ، مخاطبان تبلیغات شما رو می دیدند و کسب درآمد شما به این سبک بود ، اما در swagbucks شما باید یک سری کارهای کوچیک رو انجام بدید یا تبلیغات دیگران رو تماشا کنید ، البته این روش کسب درآمد زیادی ندارد و نیاز به وقت روزانه بسیار زیادی است ، اما به عنوان یک side hustle یا درآمد جانبی بسیار خوب است

نتیجه گیری در باکس اینکام

این هفت وبسایتی رو که به شما معرفی کردیم ، در ایران شدنی هستند ، در برخی مواردشون شما نیاز به حساب پی پال یا بین المللی دارید و در برخی موارد بدون داشتن حساب بین المللی هم میتوانید درآمدتون رو نقد کنید ، اما در کل درآمد دلاری قدم های ابتدایی دارد و شما باید آموزش ببینید که چطوری شروع کنید ، ممنون از اینکه با باکس اینکام همراه بودید.

اشتراک گذاری:

امیرحسین رجبی

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

8 پاسخ

  1. سایت جامع و خوبی دارید
    ممنون از باکس اینکام و تیم خوبش
    من تا به حال دو تا پروژه طراحی سایت دادم خدمتتون
    همه چی تا اینجا عالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *